KONURALP İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Konuralp İmam Hatip Orta okulu olarak; Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal zenginlik kabul eden bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan,Milli manevi kişilikli,Ahlaklı fertler yetiştirmek için varız.

Misyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz Okulumuza ;Yürüyerek-Servisle gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://konuralpiho.meb.k12.tr

Adres - Konuralp çiftepınarlar ma. cumhuriyet cd MERKEZ/DÜZCE

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Konuralp ; Düzce merkeze 7 km uzaklıkta olup Düzce Üniversitesini ve Düzce Araştırma ve Uygulama Hastanesini içinde bulunduran bir bölgemizdir. Aynı zamanda Batı Karadeniz bölgesini ilk yerleşim yeri olan Konuralp tarihi bir dokuya sahiptir.

Adres - Konuralp çiftepınarlar ma. cumhuriyet cd MERKEZ/DÜZCE

Ulaşım Merkeze giden otobüs ve dolmuşlar mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 7KM